Poctivost, pokora a úcta k tradici
Poctivé řemeslné pivo u nás vaříme s pokorou a úctou k tradici. Používáme jen ty nejlepší suroviny a na nic si nehrajeme - a to je důvod proč vám u nás bude dobře. K čerstvě načepovanému pivu vám naservírujeme to nejlepší jídlo ze surovin od místních dodavatelů. Zelenina z Lednice, sýry z Dolních Dunajovic nebo uzeniny z Podivína. Lokální suroviny u nás nejsou jen fráze, ale zásada číslo jedna. Otevřeno máme celoročně.
Jsme Pivnice roku 2023 dle Gourmet Jižní Morava. Jsme na gastromapě Lukáše Hejlíka.
Jídelní lístek RezervaceV naší nově otevřené restauraci tvoříme zážitek, který si zapamatujete. K dobrému jídlu zde neodmyslitelně patří naše vlastní dokonale vychlazené a poctivě načepované pivo.
„Z regionálních potravin můžete vykouzlit tradiční gulášek i lehkou gastronomii. Fantazii se meze nekladou. A to je přesně koncept naší kuchyně – propojit tradiční poctivé řemeslo s moderním přístupem ke stravování.“
David Bednářprovozní restaurace
„Ke skvělému jídlu vám navíc s pýchou načepujeme naše vlastní pivo, které jsme se rozhodli v kraji vinařů začít vařit. A proč právě na Jižní Moravě? A proč ne!?“
Adam Karešsládek pivovaru