Poctivost, pokora a úcta k tradici

Poctivé řemeslné pivo u nás vaříme s pokorou a úctou k tradici. Používáme jen ty nejlepší suroviny a na nic si nehrajeme - a to je důvod proč vám u nás bude dobře. K čerstvě načepovanému pivu vám naservírujeme to nejlepší jídlo ze surovin od místních dodavatelů. Zelenina z Lednice, sýry z Dolních Dunajovic nebo uzeniny z Podivína. Lokální suroviny u nás nejsou jen fráze, ale zásada číslo jedna. Otevřeno máme celoročně.

Jsme Pivnice roku 2023 dle Gourmet Jižní Morava. Jsme na gastromapě Lukáše Hejlíka.

Jídelní lístek Rezervace

V naší nově otevřené restauraci tvoříme zážitek, který si zapamatujete. K dobrému jídlu zde neodmyslitelně patří naše vlastní dokonale vychlazené a poctivě načepované pivo.

„Z regionálních potravin můžete vykouzlit tradiční gulášek i lehkou gastronomii. Fantazii se meze nekladou. A to je přesně koncept naší kuchyně – propojit tradiční poctivé řemeslo s moderním přístupem ke stravování.“

David Bednář
provozní restaurace

„Ke skvělému jídlu vám navíc s pýchou načepujeme naše vlastní pivo, které jsme se rozhodli v kraji vinařů začít vařit. A proč právě na Jižní Moravě? A proč ne!?“

Adam Kareš
sládek pivovaru